1 op 1 coaching

Ben jij het zat om elke keer te moeten diëten om die kilo's er weer af te krijgen? Wil je op een prettige manier "nee" kunnen zeggen tegen dingen die je niet meer wil? En wil je weer eens lekker in je vel zitten? 

Aan het einde van dit traject?

  • Heb je alle handvatten in huis om een gezond gewicht te krijgen
  • Ben je meer tevreden met je lijf
  • Heb je meer zelfvertrouwen
  • Heb je meer rust in je hoofd
  • Weet je wat je moet doen om niet terug te vallen in slechte gewoonten.

Wat gaan we doen?

Bij 1 op 1 coachsessies help ik jou persoonlijk op weg. We gaan samen aan de slag met jouw gezonde leefstijl. Om een gezonde leefstijl te vast te houden is het essentieel om jezelf te waarderen en op jezelf te kunnen vertrouwen. Daarom werk ik in eerste instantie aan het verbeteren van jouw zelfwaardering.  Wanneer jij meer zelfwaardering hebt, weet je instinctief beter wat je moet doen om voor jezelf te zorgen. Je hebt minder last van terugval in jouw oude (minder goede) patronen. 

 

 

Hoe ziet het traject eruit?

Ik werk altijd met een pakket van 6 coachsessies, omdat ik je dan een goede basis kan geven om echt iets te veranderen aan jouw patronen. Als het nodig is, kunnen we altijd nog extra sessies inplannen, maar meestal zijn 6 sessies voldoende. 

 

 

Voor wie?

De 1 op 1 coaching is voor iedereen die wil werken aan zichzelf op het gebied van positieve gezondheid. We werken voornamelijk aan meer zelfwaardering. Hierdoor gaan veel deelnemers ook afvallen, meer bewegen, minder stress ervaren en beter om met lastige situaties.Prijzen

Een intake gesprek kost 90 euro. Een pakket van 6 coachsessies kost 480,- euro incl. BTW. 

 

 

Gratis kennismaking

Weet je nog niet zeker of dit traject iets voor je is? Of wil je eerst even kennismaken met mij? Neem gerust contact met me op. Ik vind het heel belangrijk dat jij met een goed gevoel van start gaat. Ik bied daarom iedereen een gratis telefonische afspraak in.