Leefstijlcoaching

Ben jij het zat om elke keer te moeten diëten om die kilo's er weer af te krijgen? Wil je op een prettige manier "nee" kunnen zeggen tegen dingen die je niet meer wil? Of wil je weer eens lekker in je vel zitten? 

 

Met leefstijlcoaching help ik iedereen die (weer) regie wil nemen op zijn of haar eigen gezondheid, geluk en life-work balans. Willen, weten en kunnen zijn cruciaal om op succesvolle wijze dag in dag uit te kiezen voor een gezonde leefstijl. Samen met jou ga ik op zoek naar aanpassingen in je leven die zorgen dat jij (kleine) stappen zet naar een gezondere leefstijl. En heel belangrijk: een leefstijl die past bij jou en die je ook echt kunt volhouden voor de rest van jouw leven! Omgaan met terugvalsituaties is een heel belangrijk onderdeel van het programma. Op een enthousiaste en positieve manier, maar ook met vriendelijke confrontatie help ik jou op weg. 

-

Mensen die geen ernstig overgewicht hebben, regelmatig bewegen, niet roken, matig alcohol drinken en de dagelijkse uitdagingen van het leven kunnen hanteren, leven gemiddeld zeven jaar langer en blijven ook langer gezond.

-

Ik heb een achtergrond als (team)coach en sportcoach met veel ervaring in gedragsverandering. Ik heb twee post-HBO opleidingen gevolgd. Ik werk zoveel mogelijk vanuit de meest actuele wetenschappelijke inzichten en kennis over voeding, bewegen, stresshantering en gedrag. 

-

Kijk hieronder voor mijn aanbod en download de brochures met meer info en prijzen.


1 op 1

Bij 1 op 1 coachsessies help ik jou persoonlijk op weg. We hebben eerst een intake en gaan daarna samen aan de slag op weg naar jouw gezonde leefstijl. Tijdens een intake bepalen we samen het aantal sessies. 

-

De 1 op 1 coachsessies zijn voor iedereen die gemotiveerd is te werken aan zichzelf op het gebied van positieve gezondheid. Denk aan afvallen, meer bewegen, stress, meer energie, timemanagement etc. We zien elkaar in Apeldoorn.


Online

Liever in je eigen tijd aan de slag? Dan kan met mijn

10 weken online leefstijlprogramma waarbij je in jouw eigen tempo kunt werken. Je ontvangt elke week een thema met informatie, video's en een opdracht. Daarnaast hebben we 3 persoonlijke online coachsessies waarbij ik je op weg help.

-

Je gaat thuis aan de slag, maar ik help je op weg. Dit programma is ook voor iedereen die wil werken aan zijn positieve gezondheid. Denk aan afvallen, meer bewegen, stress, meer energie, timemanagement etc. 


CooL

Dit is een 2 jarig groepsprogramma betaalt door de verzekeraar. Je hoeft ook geen eigen bijdrage te betalen. Je hebt wel een verwijzing nodig van de huisarts. Samen met 7-12 anderen ga je aan de slag om af te vallen. Dit doen we zonder dieet, maar door samen te kijken naar gedrag en gewoonten die jij kunt aanpassen. Ik begeleid je bij het hele traject. 

-

Dit programma is voor mensen die willen of moeten afvallen met een BMI van minimaal 25. In een intake bepalen we samen of dit programma voor jou geschikt is. De eerste 8 maanden zijn het meest intensief, daarna blijf ik je begeleiden, zodat jij je nieuw geleerde gewoonten kunt blijven volhouden. 

 

Bij dit programma werk ik samen met fysiotherapiepraktijk Isokin in Apeldoorn