Leefstijlcoaching

Ben jij het zat om elke keer te moeten diëten om die kilo's er weer af te krijgen? Wil je op een prettige manier "nee" kunnen zeggen tegen dingen die je niet meer wil? En wil je weer eens lekker in je vel zitten? 

 

Met leefstijlcoaching help ik iedereen die (weer) regie wil nemen op zijn of haar eigen gezondheid, geluk en life-work balans. Willen, weten en kunnen zijn cruciaal om op succesvolle wijze dag in dag uit te kiezen voor een gezonde leefstijl. Samen met jou ga ik op zoek naar aanpassingen in je leven die zorgen dat jij (kleine) stappen zet naar een gezondere leefstijl en een tevreden lijf. Met een leefstijl die past bij jou en die je ook echt kunt volhouden voor de rest van jouw leven! Omgaan met terugvalsituaties is een heel belangrijk onderdeel van het programma. Op een enthousiaste en positieve manier, maar ook met vriendelijke confrontatie help ik jou op weg. 

 

 

 

Mensen die geen ernstig overgewicht hebben, regelmatig bewegen, niet roken, matig alcohol drinken en de dagelijkse uitdagingen van het leven kunnen hanteren, leven gemiddeld zeven jaar langer en blijven ook langer gezond. 

-

Ik heb een achtergrond als (team)coach en sportcoach met veel ervaring in gedragsverandering. Ik heb twee post-HBO opleidingen gevolgd. Ik werk zoveel mogelijk vanuit de meest actuele wetenschappelijke inzichten en kennis over voeding, bewegen, stresshantering en gedrag. 

-

 

Bekijk hieronder mijn aanbod of plan een gratis telefonische kennismaking in.


1 op 1

We gaan samen aan de slag met jouw gezonde leefstijl. Om een gezonde leefstijl te vast te houden is het essentieel om jezelf te waarderen en op jezelf te kunnen vertrouwen. Daarom werk ik in eerste instantie aan het verbeteren van jouw zelfwaardering.  Wanneer jij meer zelfwaardering hebt, weet je instinctief beter wat je moet doen om voor jezelf te zorgen. Je hebt minder last van terugval in jouw oude (minder goede) patronen. 

-

De 1 op 1 coaching is voor iedereen die wil werken aan zichzelf op het gebied van positieve gezondheid. We werken voornamelijk aan meer zelfwaardering. Hierdoor gaan veel deelnemers ook afvallen, meer bewegen, minder stress ervaren en beter om met lastige situaties.

-


prijzen

Een intake gesprek kost 90 euro. Een pakket van 6 coachsessies kost 480 euro incl. BTW. 

 


CooL

Dit is een 2 jarig groepsprogramma dat wordt vergoed door de zorgverzekering. Je hoeft ook geen eigen bijdrage te betalen. Je hebt wel een verwijzing nodig van de huisarts. Samen met 7-12 anderen ga je aan de slag om af te vallen. Dit doen we niet door te diëten, maar door samen te kijken naar gedrag en gewoonten die jij kunt aanpassen. Ik begeleid je bij het hele traject. 

-

Dit programma is voor mensen die willen of moeten afvallen met een BMI van minimaal 25. In een intake bepalen we samen of dit programma voor jou geschikt is. De eerste 8 maanden zijn het meest intensief, daarna blijf ik je begeleiden, zodat jij je nieuw geleerde gewoonten kunt blijven volhouden. 

 

Bij dit programma werk ik samen met fysiotherapiepraktijk Isokin in Apeldoorn


prijzen

Dit 2-jarig programma wordt volledig vergoed uit de basisverzekering. Wel moet je voldoen aan de voorwaarden. Lees hiervoor ook de brochure.