Ademtraining

Wist je dat als je op de juiste manier ademhaalt, er veel voordelen zijn voor jouw lichaam? Je kunt je immuunsysteem verbeteren, stress verminderen en veel meer energie krijgen. En het mooie is: je hebt het altijd bij je!

 

Mensen met veel stress of ziekten zoals astma, COPD, hyperventilatie en Long-Covid hebben veel baat bij het leren van een goede ademtechniek. Maar ook bijvoorbeeld sporters kunnen hiermee veel vooruitgang boeken. Vaak al na 12 weken oefenen is er een wereld van verschil. Veel mensen die ademtraining doen, komen zelfs helemaal van hun klachten af of zij hebben er veel minder last van. Het lijkt bijna te mooi om waar te zijn, maar het kan echt!

Hoe werk ik?

 

In 4 coachsessies leer ik jou een ademtechniek aan die enerzijds werkt op het verbeteren van je longcapaciteit en immuunsysteem (vergelijkbaar met de Buteyco ademhalingsmethodiek) en anderzijds op de belangrijkste ontspanningszenuw in je lichaam: de Nervus Vagus. Na 4 sessies zijn de meeste mensen zo ver dat ze de techniek verder alleen kunnen uitbouwen of doorzetten. Bij veel mensen zijn hun klachten na 3 maanden een heel eind verminderd of zelfs verdwenen.

 


Wat kun je bereiken?

Als leefstijlcoach vind ik het belangrijk mijn cliënten in te laten zien dat zij zelf zóveel kunnen bereiken met een gezonde leefstijl. Het liefst zonder medicijnen en anders zo weinig mogelijk. Uiteraard gaat dit met vallen en opstaan. Dat hoort bij het leven. Het vraagt vaak meer mildheid naar jezelf en vooral dat je gaat luisteren naar je lichaam. Ik heb zelf ervaren dat met ademhaling veel positiefs te bereiken is. En het mooie is: het is gratis en je hebt het altijd bij je. 

 

Dus ben jij bereid te investeren in jezelf? En sta je ervoor open om elke dag 3x 5 minuten te oefenen met een ademtechniek? Dan weet ik zeker dat jij over 3 maanden veel gezondheidswinst hebt geboekt.

 


Wat kost het?

We doen eerst een intake waarbij ik bij jou een aantal tests afneem gericht op jouw ademhaling. Ook krijg je al een aantal oefeningen mee die je gelijk op weg helpen. Daarna plannen we nog 4 coachsessies in. In deze sessies gaan we trainen met de ademtechniek.

De intake is 90 euro en de 4 coachsessies kosten samen 320 euro incl. BTW.


Gratis kennismaking

Weet je nog niet zeker of dit traject iets voor je is? Of wil je eerst even kennismaken met mij? Neem gerust contact met me op. Ik vind het heel belangrijk dat jij met een goed gevoel van start gaat. Ik bied daarom iedereen een gratis telefonische kennismaking aan.