Ademtraining

Wist jij dat je met een goede ademhaling zoveel goeds kunt doen voor je lichaam? Je kunt je immuunsysteem verbeteren, stress verminderen en veel meer energie krijgen. En het mooie is: je hebt het altijd bij je!

 

Mensen met veel stress, astma, COPD, hyperventilatie en Long-Covid hebben veel baat bij het leren van een goede ademtechniek. Maar ook bijvoorbeeld sporters kunnen hiermee veel vooruitgang boeken. Vaak al na 8 weken oefenen is er een wereld van verschil. Veel mensen die ademtraining doen, komen zelfs helemaal van hun klachten af of zij hebben er veel minder last van. Het lijkt bijna te mooi om waar te zijn, maar het kan echt!

Hoe werk ik?

 

In 4 coachsessies leer ik jou een ademtechniek aan die enerzijds werkt op het verbeteren van je longcapaciteit en immuunsysteem (vergelijkbaar met de Buteyco ademhalingsmethodiek) en anderzijds op de belangrijkste ontspanningszenuw in je lichaam: de Nervus Vagus. Na 4 sessies zijn de meeste mensen zo ver dat ze de techniek verder alleen kunnen uitbouwen of doorzetten. Bij veel mensen zijn hun klachten na 8 weken een heel eind verminderd of zelfs verdwenen.

 


Wat kun je bereiken?

Als leefstijlcoach vind ik het belangrijk mijn cliënten in te laten zien dat zij zelf zóveel kunnen bereiken met een gezonde leefstijl. Het liefst zonder medicijnen en anders zo weinig mogelijk. Uiteraard gaat dit met vallen en opstaan. Dat hoort bij het leven. Het vraagt vaak meer mildheid naar jezelf en vooral dat je gaat luisteren naar je lichaam. Ik heb zelf ervaren dat met ademhaling veel positiefs te bereiken is. En het mooie is: het is gratis en je hebt het altijd bij je. 

 

Dus ben jij bereid te investeren in jezelf? En sta je ervoor open om elke dag 3x 5 minuten te oefenen met een ademtechniek? Dan weet ik zeker dat jij over 2 maanden veel gezondheidswinst hebt geboekt.

 


Wat kost het?

We doen eerst een intake waarbij ik bij jou een aantal tests afneem gericht op jouw ademhaling. Ook krijg je al een aantal oefeningen mee die je gelijk op weg helpen. Daarna plannen we nog 4 coachsessies in. In deze sessies gaan we trainen met de ademtechniek.

De intake is 90 euro en de 4 coachsessies kosten samen 320 euro incl. BTW.Interesse?