"Geloof in jezelf! Zet je eigen gezondheid en geluk op 1".

Ik vind het belangrijk dat ieder mens regie kan nemen op zijn of haar eigen gezondheid, geluk en leef-werk balans. Gezond eten, genoeg beweging, voldoende ontspanning en vrijheid om te doen waar je blij van wordt, zijn zaken waar ik voor sta. Al vanaf jonge leeftijd en naarmate ik ouder word, is dit steeds belangrijker geworden. Alleen dat gaat niet iedereen zo makkelijk af, daar ben ik door de jaren heen wel achter gekomen. Met leefstijlcoaching gaan we samen op zoek naar een gezondere leefstijl die past bij jou, die jij volhoudt en waar jij blij van wordt. Eind 2022 heb ik ook ademtraining toegevoegd aan mijn praktijk. Ik heb zelf ervaren dat een goede ademhaling zoveel positiefs kan betekenen voor je gezondheid. En jouw ademhaling verbeteren heeft niets zweverigs, maar is heel wetenschappelijk onderbouwd en je kunt het trainen. Dat wil ik iedereen meegeven. Op een enthousiaste en positieve manier, maar ook met vriendelijke confrontatie help ik jou graag op weg.

 Als jij de uitdaging aanneemt, weet ik zeker dat wij stappen gaan zetten! Ga je de uitdaging aan?

 

"Met plezier sporten is het belangrijkste wat er is"

 Naast leefstijlcoach ben ik ook heel sportief en doe ik aan triatlon. Dit is nu al veel jaren mijn sportieve passie. Oorspronkelijk kom ik uit de zwemsport, maar nu doe ik al jaren mee met triatlons. Ik ga vaak op reis en ook dan gaan mijn loopschoenen en zwempak mee. Een paar dagen niet bewogen, is voor mij niet geleefd! Al een aantal jaar help ik ook anderen om deze mooie sport te beoefenen: als triatlontrainer bij Tri-Aquapoldro. Daardoor help ik ook andere mensen hun sportieve triatlondoel(en) waar te maken. Maar het meest belangrijk is voor mij altijd dat plezier in het sporten en bewegen voorop staat.

  


Meer over mij weten?

Ben je nieuwsgierig geworden naar wie ik ben? Volg mij ook op mijn Instagram. Ik post hier regelmatig over mijn sportieve belevenissen en de reizen die ik doe.

 

Heb je interesse in coaching of wil je eens kijken of ik iets voor je zou kunnen betekenen? Neem dan vooral contact op. Ik vind het heel belangrijk dat jij een goed gevoel hebt bij mijn manier van coachen voor je begint.


 Ik heb een achtergrond als (team)coach en sportcoach met veel ervaring in gedragsverandering. Ik heb twee post-HBO opleidingen gevolgd. De eerste is coachen met ziel en zakelijkheid en de tweede als leefstijlcoach. Ook heb ik in 2023 twee ademopleidingen afgerond. Ik werk zoveel mogelijk vanuit de meest actuele wetenschappelijke inzichten en kennis over voeding, bewegen, ademwerk, stresshantering en gedrag. 

-

Erkend leefstijlcoach en NOBCO - EMCC practioner erkend coachIk ben lid bij de BLCN (beroepsvereniging voor leefstijlcoaches). B-Mind Buteyco breathing en yellow + orange belt ademcoach.