Triathloncoaching

“Wil je een persoonlijk trainingsschema wat goed afgestemd is op jouw mooie doel? En wil je met plezier sporten en dit ook met thuis, werk en je leven combineren?“

 

Naast leefstijlcoaching kun je bij TriSmiles ook terecht voor triathloncoaching. Je ontvangt een persoonlijk trainingsschema en begeleiding voor jouw sportieve doel. Daarbij sta jij centraal wordt er rekening wordt gehouden met jouw wensen, je werk- en privé situatie en jouw belastbaarheid. Ik begeleid je persoonlijk, maar jij kunt zelf online al jouw data zien en bijhouden. Je weet precies welke trainingen je moet doen en hebt gedaan. Alleen kunt je ze doen op de momenten die passen voor jou.

 

 

Het is niet altijd makkelijk om zelf naar een doel te trainen. Misschien loop jij tegen je eigen grenzen aan of heb je motivatie nodig. Ook raken veel (beginnende) atleten geblesseerd. Duursporters, zoals triatleten doen vaak eerder teveel dan te weinig. Ik probeer jou te helpen een goed evenwicht te vinden tussen het luisteren naar jezelf en het kijken naar je resultaten. Ook is de balans tussen werk en privé erg belangrijk. Je kunt alleen maar goed presteren als je goed in je vel zit en ook die balans in orde is. Het hebben van plezier in het sporten is daarnaast heel belangrijk! Regelmatig contact en persoonlijke begeleiding staan daarom hoog in het vaandel.

 

Ook geef ik advies over de juiste en goede voeding bij sporters. Een goed voedingspatroon is voor elke sporter belangrijk, om bijvoorbeeld maag-en darmklachten te voorkomen, het goede gewicht te bereiken en houden en om optimaal te kunnen presteren richting jouw doel. Neem gerust contact op als je hier vragen over hebt.


Meer weten?