Sportcoaching

“Ben jij een sporter die het lastig vindt om thuis, werk en sport te combineren?  Of wil je een trainingsschema wat goed afgestemd is op jouw mooie sportdoel“

 

Naast leefstijlcoaching kun je bij TriSmiles ook terecht voor sportcoaching. Je ontvangt een persoonlijk trainingsschema en begeleiding voor jouw sportieve doel. Daarbij sta jij centraal wordt er rekening wordt gehouden met jouw wensen, je werk- en privé situatie en jouw belastbaarheid. Ik begeleid je persoonlijk, maar jij kunt zelf online al jouw data zien en bijhouden. Je weet precies welke trainingen je moet doen en hebt gedaan. Alleen kunt je ze doen op de momenten die passen voor jou.

 

 

Het is niet altijd makkelijk om zelf naar een doel te trainen. Misschien loop jij tegen je eigen grenzen op of je kunt geen motivatie vinden. Ook raken veel beginnende atleten geblesseerd. Duursporters, zoals triatleten doen vaak eerder teveel dan te weinig. Ik probeer jou te helpen een goed evenwicht te vinden tussen het luisteren naar jezelf en het kijken naar je (meet)resultaten. Ook is de balans tussen werk en privé erg belangrijk. Je kunt alleen maar goed presteren als je goed in je vel zit en ook die balans in orde is. Het hebben van plezier in het sporten is daarnaast heel belangrijk! Regelmatig contact en persoonlijke begeleiding staan daarom hoog in het vaandel.

 

Ook geef ik advies over de juiste en goede voeding bij sporters. Een goed voedingspatroon is voor elke sporter belangrijk, om bijvoorbeeld maag-en darmklachten te voorkomen, het goede gewicht te bereiken en houden en om optimaal te kunnen presteren richting jouw doel. 


Meer weten?