Met plezier sporten is het belangrijkste wat er is.

Als coach help ik sporters hun sportieve doel(en) waar te maken. Oorspronkelijk kom ik uit de zwemsport, maar nu doe ik al jaren mee met triatlons op het hoogste niveau. Zelfs op reis gaan mijn loopschoenen en zwempak mee. Een paar dagen niet gesport is niet geleefd! Ik hoop jou met mijn enthousiaste, sportieve, reislustige, maar ook gezonde leefstijl te inspireren om het beste uit jezelf te halen. Plezier staat natuurlijk voorop.

 

*Nieuw* bij TriSmiles leefstijlcoaching

"Geloof in jezelf! Zet je eigen gezondheid en geluk op 1". 

Ik vind het belangrijk dat ieder mens regie kan nemen op zijn of haar eigen gezondheid, geluk en life-work balans. Willen, weten en kunnen zijn cruciaal om op succesvolle wijze dag in dag uit te kiezen voor een gezonde leefstijl. Samen met jou ga ik op zoek naar aanpassingen in je leven die zorgen dat jij (kleine) stappen zet naar een gezondere leefstijl. En heel belangrijk: een leefstijl die past bij jou en die je ook echt kunt volhouden. Omgaan met terugvalsituaties zijn een belangrijk onderdeel van het programma. Heb je hier interesse in neem dan vooral contact op. 

 

Rina heeft de NTT3 opleiding van de NTB afgerond en is daarnaast NOBCO - EMCC practioner erkend coach en aspirant lid bij de BLCN (voor leefstijlcoaches).


Fransisca de Vries over haar coachervaringen: Mijn ervaring met Rina als leefstijlconsulente/coach is dat ik vind dat ze een rustige persoon is, dat ze samen met je kijkt naar wat het “probleem” is, wat je er al aan heb gedaan en wat je er nog aan zou kunnen doen. Hierin helpt ze je met het bedenken van oplossingen en kauwt ze je niets voor maar laat je vooral zelf nadenken