Met plezier sporten is het belangrijkste wat er is.

TriSmiles is opgezet door Rina Zijgers. Als coach help ik sporters hun sportieve doel(en) waar te maken. Oorspronkelijk kom ik uit de zwemsport, maar nu doe ik al jaren mee met triatlons op het hoogste niveau. Zelfs op reis gaan mijn loopschoenen en zwempak mee. Een paar dagen niet gesport is niet geleefd! Ik hoop jou met mijn enthousiaste, sportieve, reislustige, maar ook gezonde leefstijl te inspireren om het beste uit jezelf te halen. Plezier staat natuurlijk voorop.

 

*Nieuw* bij TriSmiles leefstijlcoaching

Ook kun je bij TriSmiles sinds kort terecht voor leefstijlcoaching. Daarbij help ik iedereen die regie wil nemen op zijn of haar eigen gezondheid, geluk en life-work balans. Weten, willen en kunnen zijn cruciaal om op succesvolle wijze dag in dag uit te kiezen voor een gezonde leefstijl. Samen met jou ga ik op zoek naar aanpassingen in je leven die zorgen dat jij (kleine) stappen zet naar een gezondere leefstijl. En heel belangrijk: een leefstijl die past bij jou en die je ook echt kunt volhouden. Omgaan met terugvalsituaties zijn een belangrijk onderdeel van het programma. Heb je hier interesse in neem dan vooral contact op. 

 

Rina heeft de NTT3 opleiding van de NTB afgerond en is daarnaast NOBCO - EMCC practioner erkend coach.Ervaringen

Gerrit Visser heeft in 2017 Challenge Almere gefinisht, zijn eerste hele triathlon. Dit zei hij over zijn coach ervaringen: “Ik heb bewust voor jou gekozen i.v.m. je bijna altijd positieve en vrolijke uitstraling, iets wat ik nogal eens mis. Ik kon je altijd mailen, en ook de opbeurende telefonische gesprekken hebben me door de laatste zware maanden heen geholpen.”


Michiel Kroese heeft op mijn schema’s een prachtige tijd van 3u 48 min gelopen in de marathon van Praag in 2016. In 2017 deed hij zijn eerste IRONMAN. Lees hier zijn verhaal.


Riccardo Muijsers kwam eindelijk van de bank af en is nu helemaal verslaafd aan sporten. Lees zijn verhaal hier.

Willeke Teeuwissen deed in september 2016 haar eerste halve IRONMAN in Zell am See. Lees haar verhaal hier.