"Geloof in jezelf! Zet je eigen gezondheid en geluk op 1".

Ik vind het belangrijk dat ieder mens regie kan nemen op zijn of haar eigen gezondheid, geluk en life-work balans. Gezond eten, genoeg beweging, vrijheid en balans zijn zaken waar ik voor sta, al vanaf jonge leeftijd. Maar dat gaat niet iedereen zo makkelijk af, daar ben ik door de jaren heen wel achter gekomen. Met leefstijlcoaching gaan we samen op zoek naar de gezonde leefstijl die past bij jou, die jij volhoudt en waar jij blij van wordt. Op een enthousiaste en positieve manier, maar ook met vriendelijke confrontatie help ik jou daarbij op weg.

 Als jij de uitdaging aanneemt, weet ik zeker dat wij stappen gaan zetten! Ga je mee op reis?

 

"Met plezier sporten is het belangrijkste wat er is"

 Als coach help ik ook sporters hun sportieve doel(en) waar te maken. Oorspronkelijk kom ik uit de zwemsport, maar nu doe ik al jaren mee met triatlons op het hoogste niveau. Zelfs op reis gaan mijn loopschoenen en zwempak mee. Een paar dagen niet gesport is niet geleefd! Ik hoop jou met mijn enthousiaste, sportieve, reislustige, maar ook gezonde leefstijl te inspireren om het beste uit jezelf te halen. Plezier staat natuurlijk voorop.

  

 


Heb je interesse in coaching of wil je eens kijken of ik iets voor je zou kunnen betekenen? Neem dan vooral contact op.


 Ik heb een achtergrond als (team)coach en sportcoach met veel ervaring in gedragsverandering. Ik heb twee post-HBO opleidingen gevolgd. De eerste is coachen met ziel en zakelijkheid en de tweede als leefstijlcoach. Ik werk zoveel mogelijk vanuit de meest actuele wetenschappelijke inzichten en kennis over voeding, bewegen, stresshantering en gedrag. 

Erkend leefstijlcoach en NOBCO - EMCC practioner erkend coach. Ik ben lid bij de BLCN

(beroepsvereniging voor leefstijlcoaches). Ook heb ik de NTT3 opleiding van de Nederlandse Triathlonbond afgerond.