CooL - Coaching op Leefstijl

Groepscoaching betaalt door de verzekeraar


Video waarbij Rina iets meer vertelt over CooL!

Helaas, de groep die start na de zomervakantie 2022 zit vol! Geef je op voor de wachtlijst voor een volgende groep.

 

Inmiddels zijn er 6 groepen gestart met het Coaching op Leefstijl (CooL) programma vanuit TriSmiles. De volgende groep start waarschijnlijk na de kerstvakantie in 2023. Er is plek voor maximaal 12 personen in een groep. Bij interesse in een nieuwe groep, neem gerust contact op. Je wordt dan op de wachtlijst geplaatst.

 

CooL is een gecombineerde leefstijlinterventie (GLI) die betaald wordt uit de basisverzekering. Je betaalt ook geen eigen bijdrage. 

 

Voorwaarden cliënt

  • BMI tussen de 25 en 30 en aanvullende risicofactoren, zoals verstoorde bloedsuikerspiegel waarden of verhoogde kans op hart- en vaatziekten.
  • ernstig overgewicht met BMI boven de 30

Inhoud programma

Het is een 2-jarig programma gericht op voeding, beweging, slaap, stress, energiemanagement, timemanagement, vitaliteit en ontspanning. Het doel is een gezondere leefstijl en gewichtsverlies. Het CooL programma bestaat uit 6 individuele gesprekken en 16 groepssessies, verdeeld over 2 jaar. De eerste 10 maanden zijn het meest intensief, de overige 14 maanden staan in het teken van de nieuw geleerde gewoonten blijven volhouden. Er wordt gestart met een intake. In de intake bepalen we samen of dit programma geschikt is voor jou. Het programma wordt georganiseerd en uitgevoerd door mijzelf: Rina Zijgers, leefstijlcoach van TriSmiles. Ik werk samen met fysiotherapiepraktijk Isokin.

 

Waar en wanneer?

Het CooL programma wordt uitgevoerd in het gezondheidscentrum van Isokin aan Jean Monnetpark 23 in Apeldoorn. De volgende groep start op de vrijdagochtend. Waarschijnlijk starten de intakes na de kerstvakantie 2023. Heb je interesse in deze groep? Laat het me weten. Er zijn maximaal 12 plekken beschikbaar. Je wordt op de wachtlijst geplaatst.

 

CooL bewezen effectief

CooL is een bewezen effectief programma en bedoeld voor mensen die gemotiveerd met hun leefstijl aan de slag willen. Het Expertisecentrum Leefstijlinterventies en KABIZ zien erop toe dat de uitvoerders voldoen aan de voorwaarden van het programma en gecertificeerd zijn en blijven.

 

Verwijzing van de huisarts

Een verwijzing van de huisarts is nodig om deel te mogen nemen en in aanmerking te komen voor een vergoeding van de zorgverzekeraar. 

 

Vragen?

Heb je nog vragen? Neem dan gerust contact met mij op.